تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

عمار حکیم: عراق به هیچ عنوان با رژیم صیهونیستی سازش نخواهد کرد

رهبر جریان حکمت ملی عراق در سخنانی گفت که عراق هیچ گاه وارد گفت‌و‌گوهای سازش با رژیم صهیونیستی نمی‌شود و حق مردم فلسطین با گذر زمان از بین نخواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق و ائتلاف عراقیون در دیدار با جمعی از شیوخ و چهره‌های برجسته عشایر سراسر عراق اظهار داشت: بغداد به هیچ عنوان بخشی از سیاست عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نخواهد بود.

 

وی تاکید کرد: حل و فصل گرفتاری‌های عراق در گرو حل سلسله حلقه‌های متصلی است که از حلقه سیاسی آغاز می‌شود چرا که ثبات سیاسی دروازه ثبات امنیتی است و ثبات امنیتی راه دستیابی به ثبات اقتصادی به شمار می‌رود و از رهگذر تحقق این مقوله‌ها، مردم به کشورشان و ساختار سیاسی‌اش علاقه‌مند می‌شوند.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق درباره انتخابات آتی تصریح کرد: انتخابات پیش رو بسیار مهم است و شیوخ و بزرگان عشایر باید مردم را به حضور در آن تشویق کنند و از تغییرات به وجود آمده نظیر کمیساریای جدید انتخابات، حوزه‌های انتخابیه متعدد و نامزدی فردمحور بر اساس کسب بیشترین آرا استفاده کنند و افراد شایسته را برای مرحله آتی انتخاب کنند، همچنین قانون انتخابات مجال گسترده‌ای را برای حضور عادلانه همه مناطق در پارلمان فراهم کرده است.

 

حکیم در پایان مجددا مخالفت خود را با سیاست‌های عادی‌سازی روابط با اسرائیل اعلام کرد و افزود که حق مردم فلسطین با گذشت زمان ساقط نمی‌شود و عراق به هیچ عنوان بخشی از سیاست عادی‌سازی نخواهد بود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار